• Tested Nutrition Zn-Mg-B6 90 caps

Tested Nutrition Zn-Mg-B6 90 caps

Producător Tested Nutrition
Cod produs: prt2314-21312
Disponibil în: Out Of Stock
0 opinii


Descriere:
Cercetarile științifice au dovedit de mai multe ori ca ZMA creste nivelul de testosteron, cu aproximativ 40%, comparativ cu un grup de produse placebo. Testosteronul este unul dintre cei mai importanți hormoni pentru construirea masei musculare, daca nu chiar cel mai important. Tested ZnMG este suplimentul ideal pentru toată lumea în căutarea de a construi masa musculara.
Sportivii suferă foarte mult de deficit de zinc și magneziu, deoarece acestea se folosesc foarte mult in timpul antrenamentelor. ZMA este un produs de mare calitate, care crește rapid cantitatea de zinc și magneziu în organism. Tested ZnMG conține cantitatea exactă de zinc, magneziu si vitamina B-6. Multe produse din ZMA sunt sub dozate și, prin urmare, nu vor funcționa deloc. Nu ratati nici o șansă și  folositi Tested ZnMG pentru rezultate dovedite științific. Rapid, sigur si eficient.
Caracteristici:
Niveluri mai ridicate de testosteron.
Somn mai adanc si mai odihnitor.
Mai puține crampe abdominale.
Dovedit științific ca functioneaza
Recuperare mai rapidă.
Testat in laborator  în condiții de siguranță.
Mod administrare.
Ca si supliment alimentar este de preferat sa il folositi pe stomacul gol cu 30-60 de minute inainte de culcare.Pentru rezultate mai bune evitati sa le folositi in combinatie cu alimente sau suplimente ce contin calciu.

Tabel ingrediente.

 

Scrie o opinie

Observație: HTML nu este acceptat!
    Rău            Bun
Captcha