• BPI Solid 30 caps

BPI Solid 30 caps

Producător BPI
Cod produs: 156
Disponibil în: Out Of Stock
0 opinii


ANDROGRAFOLIDA

Andrographis paniculata este o planta folosita de secole in Asia. Aceasta planta este recunoscuta pentru multiplele benefici aduse organismului. Datele stiintifice arata faptul ca ajuta la mentinerea unui nivel cat mai sanatos al testosteronului si imbunatateste libidoul. 

PROPOLIS

Propolisul este o substanta rasinoasa, colectata de albine de pe diferitele parti ale plantelor lemnoase specifice. Cercetarile arata faptul ca produsele cu o concentratie mare de Propolis reuseste sa tina sub control nivelul de estrogen. 

BORASSSUS AETHIOPUM

Borassus aethiopum este un palmier des intalnit in Nigeria. Rezultatul germinarii acestui copac, cunoscut sub denumirea de Muruchi, e consumat de catre oamenii din nordul Nigeriei, atat pentru calitatile nutritive, dar si ca un puternic afrodisiac. Dovezile stiintifice indica faptul ca aceasta planta poate detine proprietati ce controleaza nivelul de hormoni. 

PARIS POLYPHYLLA [POLYPHILLINA D]

Polyphillina D este un steroid regasit in planta Paris pollyphylla, des folosit in medicina traditionala chinez de ani buni. Experimentele preliminare sugereaza ca Pollyphyllina D are proprietati anti-estrogenice. 


Administrare:

Ia o capsula zilnic, dimineata, la aceeasi ora sau consulta un specialist. Trebuie sa fie luata pe stomacul gol. Pentru cele mai bune rezultate ia timp de 4 pana la 8 saptamani consecutiv. Dupa aceasta perioada e necesara o pauza de aproximativ 4 saptamani. 

SOLID™  
Serving Size 1 Capsule
Servings Per Container30
 
Amount Per Serving % Daily Value
Andrographolide (Andrographis paniculata) (leaves) 400mg **
Palmyra palm (Borassus aethiopum) (germinating shoot) 50mg **
Propolis 50mg **
Herb-paris (Paris Polyphylla) (rhizome) [Polyphillin D] 50mg **
 
** Daily Value not established
 
Other Ingredients:
Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Silica, Magnesium Stearate, FD&C Blue No. 1, FD&C Red No. 40, and FD&C Yellow No. 6.

 

 

Scrie o opinie

Observație: HTML nu este acceptat!
    Rău            Bun
Captcha