• iForce L-Glutamine 500 g

iForce L-Glutamine 500 g

Producător Iforce
Cod produs: prt4546
Disponibil în: Out Of Stock
0 opinii


REDU CADERILE MUSCULARE

Foloseste L-Glutamina pentru a preveni colapsul muscular in timpul antrenamentelor. Atunci cand facem exercitii fizice ne suprasolicitam muschii si ne activam organismul care are rolul de a-i repara. Reducand suprasolicitarea musculara in timpul antrenamentelor, acceleram procesul de refacere al acestora si vom putea sa ne antrenam din nou mult mai repede.

SPRIJINA DEZVOLTAREA MASEI MUSCULARE

L-Glutamina este utilizata frecvent pentru a preveni caderile musculare, insa studiile arata faptul ca poate ajuta de asemenea oferind hormonii necesari sustinerii dezvoltarii masei musculare. O mica doza de L-Glutamine poate sa creasca nivelul de hormoni de crestere din corp, ceea ce amplifica si dezvoltarea musculara si capacitatea de reparare a tesuturilor afectate.

AMPLIFICA EFICIENTA RECUPERARII POST-ANTRENAMENT

L-Glutamina ajuta atat prin prevenirea caderilor musculare, cat si prin reconstructia muschilor. Recuperarea mai rapida inseamna ca te vei putea antrena din nou in cel mai scurt timp posibil. Cei care au utilizat L-Glutamina timp de doar 6 zile au observat o reducere semnificativa a perioadei de recuperare, indiferent de intensitatea antrenamentelor.

Administrare:

Pre-antrenament: amesteca 1 masura (5g) de glutamina cu bautura pre-antrenament aleasa si consuma cu 20-30 de minute inainte de inceperea exercitiilor.

Post-antrenament: amesteca 1 masura (5g) de glutamina cu o bautura la alegere.

   
Serving Size: 1 Scoop (5 grams)
Servings Per Container: About 100
 
Amount Per Serving % Daily Value
L-Glutamine 5 g *
     
 
* Daily Value not established.
 
 

 

 

Scrie o opinie

Observație: HTML nu este acceptat!
    Rău            Bun
Captcha