• Beast Carnitine 180 caps

Beast Carnitine 180 caps

Producător Beast
Cod produs: 655478987657
Disponibil în: Out Of Stock
0 opinii


Carnitina este o dipeptida care apare in mod natural, fiind sintetizata in cadul ficatului si a rinichilor din aminoacizii esentiali: lizina si metionina. "L-ul" din L-carnitina se refera la forma activa biologic a moleculelor care ajuta la transportul acizilor grasi spre mitocondrii, in cadrul carora sunt despartiti cu scopul de a produce energie.

Un fapt necunoscut pentru multe persoane este acela ca arderea grasimilor este de fapt un proces format din doi pasi. Primul pas cuprinde eliberarea acizilor grasi din celulele de grasime in fluxul sangvin, tin timp ce pasul doi se refera la transportul acestora din sange in citoplasma unei celule consumatoare de energie si in cadrul membranei mitocondriale. De o mare importanta este faptul ca gradul de ardere a grasimilor este corelat in mod direct cu gradul solicitarii de energie si cu viteza de transport a grasimilor inspre mitocondrii. Un transport scazut in acizi grasi sau un numar scazut de mitocondrii este echivalent cu o putere de ardere a grasimilor scazuta.

Cercetarile stiintifice sugereaza ca suplimentarea cu 2-3g de L-carnitina / zi poate:

Creasca arderea grasimilor*

Rolul carnitinei in transportul de acid gras imbunatateste rata la care organismul poate utiliza grasime pentru producerea de energie. Acest lucru ajuta refacerea corpului prin arderea unui procent mai mare de grasimi necesare pe tot parcursul zilei si in timpul exercitiului. * Din cauza acestui efect de economisire a carbohidratilor, carnitină poate stimula rezistenta musculara prin economisirea glicogenului din musculatura. *

Arde grasimile mai repede și in cantitate mai mare!

Sprijina rata metabolica si fluxul sangvin!*
Prin impactul adus asupra oxidarii grasimilor, suplementarea de carnitina poate totodata sa creasca rata metabolica de repaos, sau numarul total de calorii arse intr-o zi, indiferent de exercitiul voluntar fizic depus. De asemenea, mai ajuta fluxul sanguin prin cresterea oxidului nitric ce influenteaza dilatarea vaselor de sange.
Consuma mai multe calorii fara exercitii fizice suplimentare!

Stimuleaza cresterea musculaturii!
Receptorii androgeni (AR) din exteriorul celulelor musculare mediaza efectele testosteronului asupra cresterii fibrei musculare. L-carnitina poate creste gradul de adaptare al corpului privind rezistenta la antrenamente dificile prin cresterea nivelului de AR in tesutul muscular. Totodata, poate sustine nivelul de If IGF-1, factor de crestere asociat cu producerea hormonului de crestere ce se afla deja intr-un interval normal.


Hraneste si ajuta la cresterea muschilor pusi la lucrul din greu!

Reducerea daunele musculare si stimuleaza recuperarea!
Un studiu recent, publicat in Jurnalul de putere si de studiu al conditiei fizice, demonstreaza ca suplementand zilnic cu 2 grame de tratrat de Ș-Carnitina (ce se gaseste in carnitina bustului) pentru o perioada de trei saptamani reduce urmele de stres si de dureri musculare ce apar in urma exercitiilor fizice solicitante. L-carnitina ajuta de asemenea la suprimarea caderilor tesuturilor musculare prin reducerea nivelelor proteice asociate termenului de catabolism. 

Nu pierdeti ocazia de a maximiza pierderea in greutate privind grasimile si cresterea musculaturii prin amestecul de L-cartinina.

Administrare:

In calitate de supliment alimentar, se iau 2 capsule de 1-2 ori in fiecare zi in timpul meselor de dimineata sau de pranz, sau de asemenea inaintea antrenamentelor intensive.

Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 90
 
Amount Per Serving % DV
 
BEAST® CARNITINE COMPLEX 1,000mg **
L-Carnitine L-Tartrate, Acetyl L-Carnitine, L-Carnitine Base, Propionyl L-Carnitine
 
** Daily Value Not Established
 
Other Ingredients:
Magnesium Stearate, Gelatin, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide
ALLERGEN WARNING: This product was produced in a facility that may also process ingredients containing milk, eggs, fish, shellfish, tree nuts, peanuts, wheat and soybeans.

 

 

Scrie o opinie

Observație: HTML nu este acceptat!
    Rău            Bun
Captcha