• Athletic Edge Ape 40 caps

Athletic Edge Ape 40 caps

Producător Athletic Edge
Cod produs: 3456765978580
Disponibil în: Out Of Stock
0 opinii


TESTOSURGE™

TestoSurge  este un produs testat (bazandu-se pe numeroase cercetari), crescator al nivelului de testosteron si reprezinta un extract de schinduf cu rol in refacerea corpului. Prin intermediul unor studii realizate de doua ori, in cadrul universitatii Baylor, TestoSurge a fost sugerat ca fiind un bun sustinator al echilibrului sanatos dintre testosteron si estrogen si, de asemenea, ajuta la libera crestere, biodisponibila, a testosteronului. Mai mult testosteron este echivalentul a unui nivel mai mare de antrenament, vigoare si agresiune atat in cadrul unei sali de antrenament, cat si in afara ei. In plus, studiile arata ca TestoSurge detine potentialul necesar pentru a ajuta in reducerea grasimilor corporale in doar 8 saptamani prin stimularea lipazei (enzima sensibila din punct de vedere hormonal), antrenand procesul de ardere a grasimilor. Care este cea mai buna parte? Ei bine, studiile atesta faptul ca TestoSurge este pe cat se poate de sigura si nu are efecte adverse.


GLYCOCARN®
Componentul patentat si sustinut de numeroase studii, realizat din propionil de glicina si L-carnitina creste oxidul nitric (NO), Oxidul nitric cauzeaza dilatarea vaselor de sange, ceea ce imbunatateste circulatia sangelui si oxigenarea muschilor in lucru permanent. Pe langa aspectele ce tin de abilitatile oxidului nitric, GlycoCarn este dovedit ca fiind un factor important in cresterea rezistentei si performantelor altetilor in timpul antrenamentelor intensive repetate.

Extractul de long jack sprijina un nivel liber de testosteron prin sprijinirea unui echilibru dintre hormonii sexuali-globulina de legatura, un hormon ce se leaga de testosteron si il transforma intr-unul inutil. Rezultatul final? Mai mult testosteron liber- felul in care organismul il poate utiliza.

MACA EXTRACT
Acest extract din plante peruvienre poate ajuta sustinerea unei sanatati sexuale.
INDOLE-3-CARBINOL
Un ingredient puternic, indole-3-carbinal se gaseste in mod natural in broccoli si in alte legume verzi.


Ingrediente suplimentare puternice:

Aceasta formula de neegalat include de asemenea si zinc, vitamina D, vitamina B6, vitamina B12 si acid folic pentru a spori si mai mult sanatatea masculina la un nivel optim, precum si sustinerea nivelului de testosteron. Adaosul de extract din piper negru BioPerine® completeaza formula superioara, cu scopul de a maximiza absorbtia ingredientelor in  APE®.

Administrare:

Ca un supliment alimentar, se ia o portie (doua capsule) dimineata timp de cinci zile ale saptamanii.

Serving Size:2Capsules
Servings Per Container:20
 
Amount Per Serving % DV*
 
Vitamin D (As Cholecalciferol) 1000IU 250%
Vitamin B6 (As Pyridoxal-5 Phosphate) 5mg 250%
Folate (As Folic Acid) 100mcg 25%
Vitamin B12 (As Methylcobalamin) 10mcg 167%
Zinc (As Zinc Aspartate) 15mg 100%
 
APE™ Pro-Testosterone/Anti-Estrogen Complex Blend 1305mg **
GlycoCarn® (Glycine Propionyl-L-Carnitine Hydrochloride), TestoSurge™ (Fenugreek Extract 80% Glycosides) (Trigonella Foenum Graecum) (Seed), Maca Extract 4:1 (Lipidium Meyenii) (Root), Indole-3 Carbinol , EuryGold™ (Std. To 28% Glycosaponins, 20% Polysaccharides) (Eurycoma Longifolia) (Root), Bioperine® (Black Pepper Extract) (Std. To 95% Piperine) (Piper Nigrum) (Fruit)
     
 
 
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
** Daily Values not established
Other Ingredients:
Gelatin, Rice Flour, Silica, Magnesium Stearate And Titanium Dioxide

 

Scrie o opinie

Observație: HTML nu este acceptat!
    Rău            Bun
Captcha